Professionel Barbershop
på Nørre Farimagsgade

Hos Fratres M Barbershop på Nørre Farimagsgade får du både kompetent klipning og sublim service.
Vores salon er stedet, hvor traditionel klipning møder moderne stil på en afslappet måde.

Få klipning og sublim service

Hos Fratres M Barbershop på Nørre Farimagsgade får du både kompetent klipning og sublim service. Vores målsætning er at fremstå som en alsidig barbershop salon, der altid leverer professionelt arbejde og den bedste service – til den rette pris.

Vi påtager os alle typer opgaver inden for frisørfaget. Det vil sige kvalitetsklipninger og barbering, der altid tager udgangspunkt i vore kunders ønsker og forventninger. FratresM er særdeles opmærksom på at give dig en unik og flot frisure.

Vi gør derfor vort yderste for at imødekomme dig og dine forhåbninger. Sådan at du får løst dit behov på en professionel måde, der tilgodeser dine ønsker. Uanset hvad du har i tankerne, så er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. 

Herreklip

Hårklip for mænd.

Skæg

Trimming og barbering.

Pakker

Se vores skæg og hår pakke her.

Ansigtsmaske

Selvforkælelse med ansigtsmaske.

Få Dit Perfekte og Nye Look hos Fratres M Barbershop

Kom og få en klipning eller skægtrimming hos Fratres M Barbershop på Nørre Farimagsgade. Vi leverer fremragende service, tilbyder professionel rådgivning og sætter altid dig i fokus. Vores dygtige barberer sørger for, at du får den bedste oplevelse, hvor dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Uanset om du har brug for en klassisk klipning, en trendy stil eller en skarp skægtrimming, kan du regne med, at vi leverer resultater af højeste kvalitet. Besøg Fratres M Barbershop på Nørre Farimagsgade og oplev forskellen. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen og give dig en god frisøroplevelse!

Professionel rådgivning

Kunden i fokus

Førsteklasses service

Følg os på sociale medier

Følg med på vores sociale medier og hold dig opdateret med de seneste hårtrends og stilarter! Du kan også finde inspiration til din næste behandling hos os på vores Instagram og Facebook.

Find os på Instagram og Facebook:

Hvad siger vores kunder?

Aslak Hestbech
Aslak Hestbech
Læs mere
Kort sagt der findes ingen Barber som “Fratres M” det er ikke bare en klipning og barbering man får her.. det er en opblevelse og en der er værd at prøve. Jeg bliver altid klippet hos Hassan som er den bedste frisør jeg nogensinde er blevet klippet af.
Mads Nybroe
Mads Nybroe
Læs mere
Meget tilfreds med denne mande hule. Elsker hele deres setup og ikke mindst deres ekspertise. De klippet utrolig flot, professionelt og bare perfekt. Ja selv langt hår, som mit. De er meget dygtig til skæg.... Det var absolut ikke sidste gang jeg kom der, desværre ligger det utroligt langt væk fra mig. Men køre gerne de 125 km.
Casper Rasmussen
Casper Rasmussen
Læs mere
Super kompetente frisører, som går op i detaljen. Man føler sig altid velkommen, når man kommer forbi, og der er altid en god stemning. Stor anbefaling herfra 🙌🏼
Oliver Bech
Oliver Bech
Læs mere
Jeg er nu kommet hos Fratres M på Nørre Farimagsgade i over 2 år, og det er helt fantastisk service. Rigtig gode klipninger og nogle super serviceminded og imødekommende frisører, som er i shoppen. De er altid søde til at tilbyde kaffe, sodavand eller lignende og så går tiden ellers med en god klipning og nogle hyggelige/sjove samtaler. Så stor anbefaling her fra.
Troels Marcher
Troels Marcher
Læs mere
Super service, om det kun er skæg, lidt justering eller en fuld pakke med styling, hårfjerning i næse og på øret. Smil og smalltalk om stort og småt - og vigtigst af alt. De husker én. Selvom der måske er gået 6 måneder, så fortsætter samtalen. Kæmpe ros til drengene og den største til Hassan der styrer min man-bun og mit skæg til UG X og slange
Tidligere
Næste
Scroll to Top